Ni presos ni exiliats
La Federació Llull valora accions conjuntes per afrontar el Judici a la Democrącia

ACPV, OCB i Òmnium Cultural han fet una reunió de feina a Barcelona

27/11/2018 Drets i Llibertats
La Federació Llull és conscient del repte democràtic que representa el judici als líders sobiranistes que, amb tota probabilitat, tindrà lloc al 2019. Les tres entitats que engloba la Federació Llull -Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Obra Cultural Balear (OCB) i Òmnium Cultural (OC)- han fet una reunió de treball aquest dilluns a Barcelona a la seu d’Òmnium Cultural.
Durant la trobada, la Federació Llull ha començat a treballat en accions conjuntes que agermanin els Països Catalans en la lluita en defensa de la democràcia i els drets fonamentals. Una lluita que ha duit a la presó el president de la federació i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

A la reunió hi ha participat Joan Francesc Mira, Anna Oliver, Toni Gisbert (ACPV), Josep de Luis, Jaume Fiol (OCB), Blanca de Llobet i Roser Sebastià (Òmnium). Els representants de les tres entitats han parlat sobre la situació política que es viu a Catalunya però també sobre la situació de la llengua catalana, els espais de comunicació i la reciprocitat TV3- À Punt-IB3. També s'ha valorat molt positivament l'impacte dels Sopars Estellés que aquest setembre s'han celebrat arreu dels Països Catalans.