Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LGBTI-fòbic
La Crida LGBTI convoca una protesta contra l'acte "LGBTI-fòbic i masclista del col·lectiu ultracatòlic Hazte Oír"

La concentració de rebuig tindrà lloc aquest divendres a les 19 h al carrer Joan Güell, 207. Barcelona

09/11/2018 Drets i Llibertats

La Crida LGBTI ha convocat per aquest divendres a les 19 h una protesta contra l'acte LGBTI-fòbic i masclista del col·lectiu ultracatòlic Hazte Oír just davant d’on es celebra. A la iniciativa de l’organització LGBTI s’hi han sumat desenes de moviments socials i partits polítics.

L’acte d’Hazte Oir tindrà lloc una hora més tard a l'Aparthotel Atenea Les Corts sota el títol “Marxismo, feminismo y LGBTI. Desmontando los mitos de la nueva izquierda.” Els conductors d’aquesta xerrada són Austín Laje i Nicolás Márquez, ultracatòlics argentins que van fer campanya per Bolsonaro i tenen relació amb VOX.

Hazte Oír és una organització ultracatòlica coneguda pel seu discurs masclista i LGBTI-fòbic, que se centra en allò que anomenen “ideología de género”. L'any 2017 van fer circular per diverses ciutats de l'Estat l’”autobús de la transfòbia”, al qual la Generalitat va prohibir la circulació per Catalunya apel·lant a la Llei 11/2014. Tot i així, Hazte Oír va voler igualment fer una roda de premsa a la qual el col·lectiu LGBTI va respondre de manera organitzada i contundent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid