Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona dóna suport a la Vaga en l’àmbit de l’Atenció Primària

Concretament a Tarragona, donem suport a la concentració convocada pel sindicat CGT al CAP La Granja-Torreforta per aquest divendres 30 de novembre a les 9.30h

27/11/2018 Salut

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona dóna suport a la vaga convocada per diversos sindicats entre els dies 26 i 30 de novembre en l’àmbit de l’Atenció Primària. El motiu principal d’aquesta vaga és la denúncia de la situació insostenible de l’Atenció Primària, i en especial la manca d’inversions i de personal, així com la manca de suport a l’atenció sanitària de primer nivell.

Per al Gruop de treball, la solució dels problemes de l’atenció primària, i per extensió, del conjunt de la sanitat pública, no passa per majors dotacions pressupostàries. "És imprescindible canviar de model, esmenar de dalt a baix un model publico-privat que afavoreix els interessos privats, i que perjudica, cada vegada més, tant a usuàries com a treballadores".

Un cop més denuncia que "el model autonòmic, i el seu corresponent sistema sanitari, ja no admet més pedaços, sinó que un procés constituent que defineixi un nou model de sanitat 100% públic, això és, de propietat, finançament, de gestió i de prestació públiques, en el marc de la construcció de la República Catalana és l’única forma de donar resposta a les necessitats de cobertura sanitària universal i a la garantia dels treballadors i treballadores sanitàries".

Defensa un model d’atenció primària 100% públic i sobirà, i defensem també un model de sanitat 100% pública i sobirana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid