Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Torra enviava aquesta mateixa setmana passada un ultimàtum a Pedro Sánchez: O planteja un referèndum en un mes o li retirarà el suport al Congrés dels Diputats. I dos dies després el seu Govern trontolla"
Si no en saben, que pleguin
10/10/2018 Hemeroteca
Nerea Rodríguez. Foto: El Món Nerea Rodríguez. Foto: El Món

L’Estat es fregava les mans aquest dijous. La trista imatge de la crisi entre JxCat i ERC al Parlament no ajuda a l’independentisme. De fet, aquest divendres la portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha sortit amb més contundència que mai a parlar sobre Catalunya durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Ha avisat l’Executiu de Quim Torra que si el Parlament adopta decisions contràries a la Constitució actuaran “en conseqüència”. El PSOE està ara més crescut que mai des que va assumir el govern d’Espanya. I gran part de la culpa la tenen, no ens enganyem, JxCat i ERC.

Torra enviava aquesta mateixa setmana passada un ultimàtum a Pedro Sánchez: O planteja un referèndum en un mes o li retirarà el suport al Congrés dels Diputats. I dos dies després el seu Govern trontolla. Fortes discrepàncies que traspassen l’àmbit intern dels partits, i que indignen els prop de dos milions de persones que els van votar el 21-D. Quina força té un Executiu tan dividit i feble per enviar un ultimàtum al govern de l’Estat? Ara mateix, és impossible que ningú es prengui seriosament ni l’ultimàtum ni el propi Govern.

Anys de mobilitzacions i d'esforç, de resolució i de patiment no es mereixen un espectacle com el que s'ha donat al Parlament aquests dies. No quan hi ha exili i presó. No quan es malbarata l'esperança de moltes generacions. Si no saben governar, que pleguin. Estem acostumats a relacionar-nos amb les urnes.

Valora
Rànquings
  1. Una carta-manifest d'històrics represaliats independentistes mostra la solidaritat amb els presos polítics en vaga de fam
  2. Ha mort "L'avi" Josep Bou, l'independentista palamosí empresonat en l'Operació Garzón el 1992
  3. Ens ha deixat un (i ja són molts) de l’escamot dels que mai no reculen, "L'avi"
  4. Organitzacions de l'Esquerra Independentistes criden “aturar-ho tot” des del primer dia de judici
  5. La Forja convoca una mobilització per aturar el Consell de ministres del 21-D inspirada en el moviment de les armilles grogues
  6. 45 anys de la vaga de fam de Xirinacs mentre era empresonat a la Model
  7. El temps de Catalunya s'ha acabat
  8. 14-D: una gran vaga
  9. On és la Unitat Popular?
  10. Tancar portes a la ultradreta és també parlar de model de seguretat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid