Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LGTBIQ
Ripollet acull la primera edició de les Jornades Municipalistes LGTBIQ de la CUP
25/10/2018 Gènere

Aquest diumenge, l'Escola Escursell de Ripollet acullirà les I Jornades Municipalistes LGTBIQ de la CUP. La jornada té com a objectiu reflexionar sobre el treball que es fa des del municipalisme en matèria LGTBIQ i, per això, hi participaran diversos municipis i entitats per explicar les seves experiències.

La jornada començarà a les 10 h, moment en què totes aquelles persones interessades poden fer la inscripció, la qual és oberta a tota la ciutadania i gratuïta. Durant el matí, tindran lloc dues taules rodones. La primera se centrarà en les experiències LGTBI a diversos ajuntaments, amb la participació de la CUP-CC (10.15 h), i la segona girarà al voltant d'"Els moviments socials LGTBI i el municipalisme" (12 h).

Després de dinar, a les 16 h, s'ha preparat una sessió formativa sobre la història del col·lectiu LGTBI i terminologia, la qual donarà pas a una tarda de tallers, de 17 a 20 h: educació, sanitat i VIH, capitalisme rosa i LGTBI-fòbia i la Llei 11/2014.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid