Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La majoria de regidors de Girona han treballat aquest 12 d'octubre

Regidores i regidors de CiU, ERC i CUP-Crida per Girona han treballat a l'Ajuntament de Girona amb motiu del 12 d'octubre

12/10/2018 Política

Avui les regidores i regidors de CiU, ERC i CUP-Crida per Girona han treballat a l'Ajuntament de Girona amb motiu del 12 d'octubre (igual que Berga, Celrà (Gironès), Linyola (Pla d'Urgell), Argentona (Maresme) o la Vilella Alta (Priorat)...). La majoria dels consistoris que han obert les seves portes estan governats per la CUP, ERC o CiU, i alguns d'ells ja fa anys que decideixen treballar el 12 d'octubre (l'Ajuntament de Celrà fa 7 anys que obre el dia 12).

Molts d'aquests ajuntaments han donat als seus funcionaris l'opció d'anar als seus llocs de treball a canvi d'agafar un altre dia de festa, una opció que va creixent tot i que aquest any l'Ajuntament de Badalona ha tancat (actualment l'alcalde és del PSC) i els regidors de Guanyem Badalona han atès els ciutadans a fora de l'Ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid