Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
micro mecenatge
La CUP se suma a la crida en suport a la campanya "18 anys. Lo riu és vida!"

Fa una crida a tota la gent de les Terres de l'Ebre i d'arreu dels Països Catalans a col·laborar econòmicament en la campanya Tot Suma "18 anys. Lo riu és vida!".

18/10/2018 Territori
La Territorial de la CUP Ebre, formada per les assemblees locals d'Alcanar, Deltebre, Tortosa i Ulldecona, i pels nuclis de suport de La Ràpita i la Sénia, ens sumem a la crida a col·laborar en la campanya promoguda per la Plataforma en Defensa de l'Ebre "18 anys. Lo riu és vida!".

La campanya de micro mecenatge que pretén difondre i denunciar les problemàtiques del Delta de l'Ebre, les agressions al riu i al territori, els nous transvasaments i embassaments, vol aconseguir una suma de 7.000 €, dels quals, 250, seran aportats per la nostra territorial.

Una bona part de les persones que estem implicades en la CUP, també hem crescut en la generació que durant els últims 18 anys ens hem mantingut alçades i combatives al costat de la PDE, participant de totes les mobilitzacions i les assemblees a les que hem estat cridades com a ebrencs i ebrenques. Per tant, la CUP refermem el compromís amb un dels moviments socials més potents del territori i dels Països Catalans en la lluita pels ecosistemes fluvials i del territori i la denúncia de l'especulació de l'aigua.

Per últim, fem una crida a tota la gent de les Terres de l'Ebre i d'arreu dels Països Catalans a col·laborar econòmicament en la campanya Tot Suma "18 anys. Lo riu és vida!".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid