Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals

Les formacions polítiques locals esperen que aquest cas pugui "ensenyar el camí" a altres municipis per treballar per la unitat.

10/10/2018 Política

La CUP, ICV, ERC i el PDeCAT d'Argentona han expressat la seva voluntat de presentar-se plegats davant la gran atomització del consistori i "garantir" així que el pròxim alcalde sigui independentista. Els partits han destacat que la candidatura és possibles gràcies a l'empenta d'una comissió de l'ANC i el CDR local, que ha estat la responsable de posar d'acord les formacions.

Les condicions que han posat sobre aquestes dues entitats són que el pròxim govern d'Argentona treballi per aconseguir la República; exigeixi la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats i la fi de la repressió; doni suport al mandat de l'1-O; impulsi polítiques republicanes, i faci costat a les entitats sobiranistes al Parlament i la Generalitat.

Cal remarcar que el PDECat és l'únic dels membres de la coalició que no té representació a l'Ajuntament. La CUP, ERC i ICV ja governen plegats actualment.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid