Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions municipals
La CUP de Tàrrega pretén impulsar una candidatura “àmplia, republicana i emprenedora”

Farà una assemblea oberta el proper 20 d’octubre per debatre i plantejar com fer-ho

08/10/2018 Política
La CUP de Tàrrega ha fet públic un document en què analitza la situació actual a Tàrrega i exposa la voluntat d’impulsar una “candidatura àmplia, republicana i emprenedora”. Una candidatura, diuen, que “no només faci fora el govern immobilista actual, sinó que tingui unes idees i unes propostes clares, pensades i definides per Tàrrega i la seva gent”.

La CUP pretén posar en valor la tasca a l’oposició que ha fet aquesta legislatura. Es reivindica com “l’única oposició a les maneres de fer conservadores, immobilistes, restrictives i gens valentes que ha encapçalat l’alcaldessa, Rosa M. Perelló”. També afirma que els anys “d’aprenentatge i coneixements dins la política institucional” els toca “posar-los al servei del conjunt de la ciutadania de Tàrrega” a fi d’aconseguir una “alternativa” municipal. Recordem que la CUP va ser el segon partit més votat a les eleccions de 2015.

Així doncs, l’organització independentista celebrarà una assemblea oberta aquest mes d’octubre “per exposar la proposta, debatre-la i començar a treballar”. L’Assemblea es durà a terme el proper dissabte 20 d’octubre a la biblioteca comarcal a les sis de la tard

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid