Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-10
Inauguració a Begues de la plaça i passatge de l'U d'Octubre de 2017

Un procés partcipatiu on van participar 250 veïns van decidir l'espai on ublicar-ho

30/10/2018 Política

Diumenge passat es va inaugurar a Begues la plaça i el passatge de l'U d'Octubre de 2017 al costat del Centre Cívic. D'aquesta manera, Begues recorda d’aquesta manera els fets ocorreguts fa poc més d’un any durant la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

La tria de l’espai que va rebre el nom s’ha realitzat a través d’un procés de participació obert a tota la ciutadania durant el qual s’oferia la possibilitat de votar per l’espai situat davant de l’Ajuntament de Begues o pel que finalment ha estat escollit. En total van ser més de 350 persones les que van voler expressar la seva opinió al respecte: 193 decantant-se pel centre cívic i 165 per l’ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid