Eleccions municipals
Guanyem Badalona aposta per un front popular ampli per recuperar l’alcaldia per la gent el 2019

Una vuitentena de persones han participat en l’assemblea de la formació municipalista celebrada aquest dissabte a l’escola Rafael Casanova del barri de Llefià. Guanyem Badalona apel·la a l’esperit de l’1-O i el 15M per trencar la lògica partidista i eixamplar el projecte d’esquerres i republicà per Badalona

21/10/2018 Lema

L'organització ha acordat aquest matí en assemblea seguir parlant amb totes les formacions d'esquerres de la ciutat però sobretot també emplaçar  a persones, col·lectius i el moviment popular en un sentit ampli, per eixamplar el projecte en base a l'esperit de l’1-O i el 15M, així com de les mobilitzacions pels drets socials i civils fonamentals del 3-O, el 8 de novembre i el 8 de març.

Guanyem Badalona en Comú aposta per seguir construint un front ampli d'esquerres que superi la dinàmica dels partits de cara a les eleccions municipals del 2019. Un projecte al servei de la majoria, que impulsi polítiques socials transformadores i rupturistes per revertir les injustícies i que faci front al feixisme.

L'alcaldessa de Badalona fins al juny i cap de llista de la formació, Dolors Sabater, destaca “la ferma aposta de Guanyem per seguir transformant la ciutat de Badalona des de la radicalitat democràtica, el compromís amb la justícia social i la construcció de la República Catalana barri a barri, els valors que ens han caracteritzat com a organització” i afegeix “en aquest moment es requereix valentia per posar en qüestió un sistema que ha fet allunyar molta gent de la política i de les esquerres d'aquesta ciutat; hem de seguir construint un projecte realment engrescador.”