Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
"La República comença a les aules": Presentació de la sectorial d'Ensenyament de la I-CSC

Aquest 17 d’octubre la Intersindical-CSC presentarà la seva Sectorial d’Ensenyament

15/10/2018 Educació

La sala Maragall del Pati Llimona acollirà el proper 17 d'octubre a les 19h la presentació de la sectorial d'Ensenyament de la Intersinsical-CSC.

L'acte compatrà amb la participació de Dolors Sabater, exalcadessa de Badalona; Toni Casserres, treballador del Servei Territorial d'Ensenyament de Catalunya; Pablo Martínez, treballador del Consorci d'Educació de Barcelona i Sergi Perelló, portaveu de la Intersindical-CSC.

El sindicat independentista, "en la defensa dels drets dels treballadors, els drets socials i la construcció de la República Catalana", desplega aquesta sectorial amb el convenciment que l’Ensenyament és "una peça fonamental en la construcció d’un futur de justícia, igualtat i llibertat per al nostre país."

Mitjançat un manifest el sindicat destaca que "Defensen un sistema educatiu republicà, basat en la formació d’una ciutadania culta, compromesa i amb esperit crític. L’educació ha de ser una eina d’integració i d’igualació social, que ajudi a acabar amb tota forma de discriminació i afavoreixi la convivència en llibertat." I que aposten "per una escola pública, catalana, laica, i igualitària; una escola coeducatica i inclusiva que no segregui els infants, i que faci de la llengua catalana una eina de cohesió."

La Intersidical-CSC, a més de l'eix central en defensa de la República catalan, destaca al seu escrit que treballaran pel "reconeixement professional i social de les treballadores i treballadors de l’ensenyament en totes les seves etapes", i reclamen "una gestió democràtica, participativa i transparent dels centres i de la política educativa."

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid