Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2018
Tornen els antiavalots de la policia espanyola per la Diada i l'1-O

A la xarxes socials i en alguns mitjans es parla del retorn dels "piolins"

06/09/2018 Drets i Llibertats

Si aquest cap de setmana es deia que s'havien cancelat els permisos i els trasllat de Guàrdies Civils destinats a Catalunya, aquest dimecres s'ha confirmat l'enviament de forma escalonada de gairebé 600 efectius de les unitats d'intervenció policial, els antiavalots de la policia espanyola davant l'anunci de mobilitzacions a l'entorns de la Diada i la commemoració de 1-O.

Es veu que aquest trasllat d'efectius policials ja ha començat aquesta setmana i ja han arribat a Catalunya procedents de Galícia allotjats a la caserna militar de Bruc. A ells s'hi sumaran en els pròxims dies més antiavalots que també reforçaran als cent agents dels dos grups d'UIP que la Policia espanyola té de forma permanent a Catalunya.

La mesura havia estat sol·licitada des de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya de cara a les celebracions de la Diada de dimarts vinent. Oficialment, el ministeri de l'Interior espanyol va ordenar dimarts suspendre fins al 15 d'octubre la sortida de Catalunya de 300 guàrdies civils que tenien previst traslladar-se de nou als seus destins.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid