Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exili
Revoltats d'Igualada lliura un donatiu de 10.000€ a l'Associació Catalana pels Drets Socials

Ja es pot visualitzar a /es xarxes el vídeo de l'acte del gran llaç groc humà que es fa fer a Igualada el passat juliol

12/09/2018

El passat divendres 7 de setembre, representants de l'Associació Estelada Humana -organitzadors de l'acte "Revoltats" celebrat el 15 de juliol a Igualada van lliurar d'un donatiu de 10.007€ a l'Associació Catalana pels Drets Civils, formada pels familiars dels presos polítics i exiliats. Aquesta quantitat és el resultat de l'aportació en forma de donatiu dels gairebé 2000 participants en el gran llaç groc humà que es va fer a la plaça de l'Ajuntament de la nostra ciutat. 

L'entrega va coincidir amb el llançament a les xarxes del vídeo de l'acte "Revoltats", que en les primeres 24 hores ja superava la xifra de les 5000 visualitzacions (https://youtu.be/MZ8eRermcrg). El vídeo es va poder veure al final de l'Acte Institucional de 1'11 de Setembre que es va celebrar el mateix divendres a l'Ateneu i que va comptar amb la presència de Meritxell Lluís, parella de Josep Rull i presidenta de l'Associació Catalana pels Drets Civils. 

En acabar l'acte oficial representants de l'Associació Estelada Humana van fer entrega del xec amb el donatiu a Meritxell Lluís, encoratjant-la a continuar lluitant per l'alliberament dels presos polítics i pel retorn dels exiliats, qui va agrair de manera especial el gest, lamentant no haver pogut ser a Igualada el dia en què es va fer el gran llaç humà. 

Amb el llançament del vídeo i l'entrega del donatiu, els Revoltats culminen amb èxit tots els ambiciosos objectius que s'havien marcat en l'acte del 15 de juliol passat. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid