Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions antirepressives a Girona

Aquest dissabte 8 de setembre han tingut lloc a Girona diversos actes i mobilitzacions a favor de la República i per denunciar la repressió

09/09/2018

Aquest dissabte 8 de setembre han tingut lloc a Girona diversos actes i mobilitzacions a favor de la República i per denunciar la repressió. Una marxa ha sortit a les 18h des de la plaça del Vi fins a la plaça dels Jurats on s’han celebrat varis actes solidaris.


A les 6 de la tarda unes 250 persones han participat aquest dissabte a Girona a la Marxa per la República que ha convocat la CUP i altres organitzacions independentistes i que ha anat de la plaça del Vi fins a la plaça dels Jurats. Lluc Salellas, regidor de la CUP- Crida per Girona, ha afirmat que “Nosaltres hem defensat sempre que si volem la independència hem d’estar mobilitzats i organitzats” i que “la tardor passada es va demostrar que només amb l’acompanyament des del carrer, es pot arribar a una solució democràtica per a Catalunya”. En relació al judici contra els presos polítics independentistes Salellas ha afirmat que “És obvi que aquesta causa ja s’hauria d’haver arxivat fa temps, i els presos haurien d’haver sortit ja”.


A quarts de vuit del vespre ha començat un acte antirepressiu a la plaça dels Jurats amb parlaments de l’advocada Montserrat Vinyets, l’alcalde de Verges Ignasi Sabater (imputat per “delictes d’odi contra la Guàrdia Civil"), un parlament enregistrat de l’ex-diputada de la CUP Anna Gabriel (exiliada a Ginebra) i diversos imputats per la vaga del 8 de novembre del 2017. Tot seguit s’ha fet un sopar popular (s’han repartit més d’un centenar de racions de paella a un preu de 8 euros) i un concert de Senyor Oca i PD 4 Rius. Entre el públic assistent a l'acte hi havia alguns dels represaliats dels darrers mesos a les comarques gironines, com Pere Puig acusat d'haver recriminat a un home que arrenqués llaços grocs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid