Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L’STEI no dona crèdit als errors tècnics de l’Administració pública a les Illes en ple segle XXI
06/09/2018 Educació
L’STEI ha constatat el desconcert general que ha provocat en el col·lectiu docent la caiguda del sistema informàtic. "Començam bé! La Conselleria acaba d’informar que s’anul·la el tràmit telemàtic que s’havia d’efectuar aquests dos dies, entre el 4 i el 6 de setembre, i s’efectuarà a partir d’aquest divendres 7 i fins a dilluns dia 11. Les persones que ja havien realitzat el tràmit a les estones que aquest sí que funcionava l’haurà de tornar a fer –amb els efectes que pugui causar que una persona l’hagués fet entre el 4 i el 6 i ara no hi pensi entre el 7 i l’11!"  ha manifestat el sindicat.

Això ha generat una allau de consultes que des del sindicat STEI hem mirat de resoldre la manera que millor hem sabut o pogut.

Segons el sindicat, "En el segle XXI, doncs, el Govern no es demostra capaç d’emprar la tecnologia amb les garanties suficients. Evidentment, de la mateixa manera que l’any passat tinguérem problemes amb la contractació dels interins no dia 1 de setembre sinó el 7, enguany, ens tornam a trobar en les mateixes; les adjudicacions es faran l’11, casualment just un dia abans que comencin els al·lots les classes"

Amb vista als funcionaris interins, a més a més de tot això, hi ha un greuge que tindrà efecte en la retallada de sou d’aquests professors, però també quant a puntuació i cotització. I, malauradament, no és el primer cop que això passa. L’STEI considera que a tots els efectes aquests nomenaments haurien de datar de l’1 de setembre ençà.

A Menorca i les Pitiüses, sobretot, o si un menorquí o un pitiús ha de venir a fer feina fins a Mallorca, la situació encara és més delicada i preocupant perquè té fins al dia 13 per incorporar-se. Això suposa que la seva incorporació s’efectuaria l’endemà d’haver començat les classes (dia 12) amb els conseqüents problemes d’organització i desori que es generaran als col·legis i instituts de les quatre illes.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid