Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Declaració Valencianista
Acte a Betxí en el marc de la commemoració dels 100 anys de la Declaració Valencianista
13/09/2018 Política

Es va iniciar el cicle d'actes de la commemoració del centenari de la Declaració Valencianista a la ciutat de València i hui continua amb un debat a Betxí (Plana Baixa) on es tractarà de tot allò relacionat amb la base 3 de la Declaració, que consta de huit. Es comptarà amb la participació de Vicent Franch i Vanessa Campos. També es presentarà un informe sobre la Seguretat Social

A través de les Jornades  es té l'oportunitat de  reviure l'ambient de fa un segle pel que fa a les reivindicacions de les nacionalitats a casa nostra i a tot Europa; per balanç del que ha passat des d´aquella època; plantejar-se i debatre què és el millor per a la nostra terra i les persones que l'habiten en un futur immediat i adquirir un domini de la terminologia que afecta la lluita per un poder polític propi.

Al llarg del que queda de 2018 i dels primers mesos de 2019, la Plataforma pel Dret a Decidir País Valencià organitzarà  tantes sessions com bases té la Declaració de 1918.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid