Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència espanyolista
Una banda espanyolista arrenca la pancarta #Llibertatpresospolítics de la façana de l'ajuntament de Valls
07/08/2018 Drets i Llibertats

L'Ajuntament de Valls ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra el robatori i arrencada de la pancarta per la llibertat dels  presos polítics i exiliats que estava situada a la façana de l'ajuntament.

La pancarta va ser arrencada divendres passat de la matinada per part d'una banda espanyolista (tal i com mostra el vídeo), grup que també es responsabilitza d'altres robatoris estripades de pancartes, estelades i llaços a Valls la mateixa nit.

El consistori ha expressat una condemna i confica que les investigacions policials permetran identificar els autors dels fets. L'alcalde, Albert Batet, ja ha dit que ben aviat n'hi posaran una altra d'igual. per altra banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, ha presentat avui una denúncia sobre els fets.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid