Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Recuperen una piulada republicana d’Ada Colau

Avui alguns usuaris de les xarxes socials han recuperat una piulada de fa 4 anys d’Ada Colau on afirmava que la monarquia és “una institució antidemocràtica i corrupta”. Alguns internautes han proposat que a l’acte d’homenatge per les víctimes del 17A hi hagi pancartes amb la imatge del tweet de Colau.

14/08/2018 Comunicació
Avui alguns usuaris de les xarxes socials han recuperat un tuit de fa 4 anys de l’alcaldessa de Barcelona on afirmava que la monarquia és una “institución antidemocrática y la española, además, corrupta”. El retorn a l'actualitat de l’antiga piulada de Colau ha estat aprofitat per alguns tuitaires per penjar fotografies de l'alcaldessa saludant Felip VI o proposar que a l’acte d’homenatge per les víctimes del 17A hi hagi pancartes amb la imatge del tuit.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid