Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Més de 550 persones assisteixen a l’Alguer a l’estrena del documentari “L’Alguer: un pentagrama com un carrer”

El film, produït per la Plataforma per la Llengua i dirigit per Roger Cassany, s'ha projectat dins del festival Cinema delle Terre del Mare

03/08/2018 Llengua
El documentari sobre la situació de l'alguerès i la importància de les cançons tradicionals en la supervivència de la llengua, "L'Alguer: un pentagrama com un carrer", s'ha estrenat aquest dijous 2 d'agost a la ciutat sarda amb un gran èxit de públic. Més de 550 persones, segons l'organització, han assistit a la projecció del film en el marc del festival Cinema delle Terre del Mare, que organitza Società Umanitaria de l'Alguer.

Irene Coghene, de la Plataforma per la Llengua a l'Alguer, la regidora de cultura de la ciutat, Gabriella Esposito, i el director del film, Roger Cassany, han presentat el film davant del públic alguerès que s'ha reunit a la Plaça del Quarter.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid