Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Juan Carlos Girauta (C’s) fa mofa de l’assassinat de dos turistes americans

Un dels turistes assassinats per l’Estat Islàmic es va fotografiar davant d'una pintada de Llibertat Presos Polítics

18/08/2018 Comunicació

Fa un parell de dies Juan Carlos Girauta (C’s) va fer un tuit mofant-se de la mort de dos turistes americans a Tadjikistan a mans de l'Estat Islàmic. El tuit de Girauta deia “Pareja de vegano y vegetariana, graduados por Georgetown, funcionarios en Washington, deciden recorrer el mundo en bici. Persuadidos de que el mal no existe, de que es un concepto fabricado para enfrentarse a la complejidad, se van a ver a ISIS. Los matan. https://nyti.ms/20QbBA”


La majoria d’internautes no entenien el motiu de l’odi de Girauta cap aquest dos turistes (que en cap moment tenien pensat “anar a veure l’ISIS”) fins que algú va clicar l’enllaç de l’article del New York Times que explica els dramàtics assassinats i va veure la segona foto d'aquest article on surt el noi americà davant d'una pintada de "Llibertat Presos Polítics". Llavors molts internautes van pensar que havien trobat una possible explicació a la mofa de Girauta pels assassinats ... de fet el mateix Girauta va penjar a sota del seu tuit la fotografia del noi americà amb la pintada de "llibertat Presos Poítics" comentant "aquí está él a su paso por España".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid