Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exili
Denuncien els 10 mesos de l'empresonament dels Jordis a les Festes de Gràcia

També s'han fet actes a diverses localitats de Catalunya com a Valls, el Vendrell, l'Escala, Puigcerdà, Roses i Vic

17/08/2018 Política

La Plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona s'ha tornat a omplir aquest dijous per exigir la Llibertat dels Presos Polítics i Exiliats coincidint amb els 10 mesos de l'empresonament dels Jordis.

“Els Jordis són líders d’una causa justa, pacífica que fa 10 mesos que estan empresonats. Us volem donar les gràcies per no haver defallit ni un sol dia en ajudar-nos a denunciar el seu empresonament, i també el del Govern i dels exiliats” ha manifestat Alba Puig de l'Associació Catalana pels drets Civils.

També ha acusat a  l'estat espanyol d'haver empresonat a gent de pau amb relats inventats i de vulnerar sistemàticament drets civils i ha exigit l'anul·lació de la causa, "la llibertat i el retorn a casa de tots i totes."

A més, s'han convocat concentracions en altres punts del territori amb motiu dels deu mesos d'empresonament, com Valls, el Vendrell, l'Escala, Puigcerdà, Roses i Vic, on unes 400 persones s'han concentrat a la plaça Major per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans. Ha obert l'acte de Vic el regidor Àlvar Solà, que ha recordat que Sànchez i Cuixart porten deu mesos empresonats, segons informa Nació Digital.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid