Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Davant l’atac feixista a l’Ajuntament d’Arenys de Munt

Aquesta matinada han estat arrabassades la pancarta i el llaç groc en record dels presoners polítics, que estava al balcó de l’Ajuntament del poble.

Aquesta ha estat una agressió feixista resultat de no respectar la pluralitat de l’espai públic, que és un reflex de les diverses opcions ideològiques existents. A més a més en aquest cas s’ha transgredit l'expressió de la voluntat del poble, recollida democràticament per la majoria dels representants al consistori.

El feixisme d’ara és el mateix que el de B. Mussolini, d’A.Hitler, de F.Franco, el feixisme dels camps d’extermini, dels 60 milions de morts de la Segona Guerra Mundial. És l’hereu polític del feixisme que va assassinar el president Lluís Companys, el poeta Federico Garcia Lorca, el catòlic Manuel Carrasco i Formiguera i l’independentista andalús Blas Infante. És imposar, mitjançant violència organitzada i orquestrada contra persones, símbols i idees, una sola voluntat, la del poder imperant.

Solidaritat antifeixista; sols el poble salva el poble. No passaran!!

Assemblea de la CUP d’Arenys de Munt

8 d'agost 2018

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid