Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Davant de l’edició en valencià plena d’errades del programa de festes d’Elx

Davant de la impressió plena de faltes d’ortografia de l’edició en valencià del programa de les Festes d’Agost de la ciutat d’Elx, la Junta Directiva d’El Tempir vol fer-ne les observacions següents:

  1. La impressió infame del programa de les Festes d’Agost de la ciutat d’Elx plena de faltes d’ortografia no es deu a un error de traducció. El Tempir vol expressar el seu suport a l’Oficina AVIVA d’Elx per l’excel·lent faena de traducció i correcció que du a terme, així com estendre aquest suport als treballadors que en formen part. L’AVIVA d’Elx no n’és responsable.
  2. Com que aquesta edició no s’origina per error de traducció sinó perquè no es fa la revisió de les galerades de la versió en valencià, El Tempir considera que aquesta responsabilitat correspon a l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Elx, que és la que no ha realitzat la supervisió del procés de manera professional.
  3. El Tempir entén que les institucions públiques han de ser absolutament escrupoloses amb l’ús del valencià. Si es demana a la població en general que faça l’esforç per ser competent lingüísticament en valencià, l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Elx no en pot quedar al marge i ha de ser exemplar i coherent davant dels ciutadans.
  4. El Tempir exigeix major rigor en l’edició i la impressió de totes les publicacions en valencià que depenguen d’aquesta àrea municipal. Cal salvaguardar els drets lingüístics dels valencianoparlants a una informació rigorosa i vehiculada en valencià d’una manera digna.

Junta Directiva d’El Tempir
Elx, 14 d’agost de 2018

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid