Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
twitter
Celrà aplegarà en un congrès piulaires de referència

Els més actius o seguits a Twitter en qüestió de política catalana, com ara Mireia Boya, Ramon Cotarelo, Míriam Nogueras, Gabriel Rufián, Albano-Dante Fachín i Lluís Llach

25/08/2018 Comunicació
El proper dissabte, 1 de setembre del 2018 de 10:30 h a 20:00 h tindrà lloc a Celrà el I Congrés de Piulaires per la República Catalana, organitzat per l’Associació per a la Cultura Digital de Catalunya – Xarxa republicana.

L’acte serà inaugurat per l’alcalde de Celrà, Dani Cornellà, i comptarà amb la participació de Míriam Nogueras, Gabriel Rufián, Mireia Boya, Albano-Dante Fachín, entre d’altres piulaires de reconegut prestigi a les xarxes socials que aprofitaran l’esdeveniment per a desvirtualitzar-se i compartir idees amb el públic assistent mitjançant diferents taules rodones i per streaming.

Durant tot el dia hi haurà diversos actes lúdics com un concert final de la cantant i actriu catalana JU, es disposarà de zona habilitada per a un dinar de germanor i hi haurà un espai dedicat a la presentació de productes relacionats amb alguns dels congressistes (exposició i venda de llibres, etc.).

L’Associació per a la Cultura Digital de Catalunya – Xarxa republicana és una associació sense ànim de lucre que té la finalitat de difondre la cultura digital promovent el lliure-pensament crític de la societat catalana i un dels seus eixos és l’organització periòdica de congressos, conferències, simpòsiums, xerrades, jornades i d’altres esdeveniments similars.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid