Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Moció per l'entrada de dones al ball de diables de l'Arboç i Sant Quintí de Mediona
22/07/2018 Gènere

La CUP de l'Arboç demanarà al proper ple que l'Ajuntament de l'Arboç s'adhereixi al manifest a favor de l'entrada de dones als balls de diables de l'Arboç i Sant Quintí de Mediona, una iniciativa empresa per l'assemblea  feminista La Ruda.

L'entrada de dones en aquests balls és una reivindicació històrica que s'ha perpetuat en el temps sense que, de moment, s'hagi assolit un accés paritari. 

 En aquest sentit, la CUP de l'Arboç ha difós una carta oberta al ball de diables del municipi amb l'objectiu de generar consciència col·lectiva sobre les discriminacions per raó de gènere també en l'àmbit folklòric i cultural i dins el marc reivindicatiu i de lluita expressada durant la vaga feminista del passat 8 de març.

La moció es debatrà al ple del proper dilluns 23 de juliol a les 19.00 a l'Auditori municipal. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid