Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Residència avis/àvies
Les famílies denuncien que la residència barcelonina d'Alchemika està sense aire condicionat

Crida del Grup de famílies de la residència, amb el suport de l'AV del Clot-Camp de l'Arpa

11/07/2018 Drets i Llibertats
Les famílies denuncien que la residència barcelonina d'Alchemika està sense aire condicionat Les famílies denuncien que la residència barcelonina d'Alchemika està sense aire condicionat

L'aire condicionat de la residència Alchemika no funciona ni ha funcionat des que ha començat l'estiu. Cal dir que tot l'estiu passat va donar problemes i ja es va passar molta calor perquè no arribava a refredar el que calia. Ara, directament, no funciona. La façana és tota de vidre i la temperatura interior supera sovint els 28º. 

El grup de famílies s'ha mobilitzat per presentar queixes i denúncies a la Generalitat (Departament de Salut i Departament de Treball, Família i Afers Socials) i a la mateixa direcció de la residència.

Mentrestant, del nou concurs de contractació que havia de portar les millores compromeses pel mateix Parlament de Catalunya (més hores de metge, infermeria a la nit, etc...) ni se'n parla. "Això que el 155 ja no el tenim...", puntualitzen les famílies.

"No els podem deixar sols amb aquesta calor! Ni als nostres avis i àvies ni al col·lectiu de treballadors i treballadores. És la nostra gent gran i és el nostre equipament, perquè és un servei públic!", apunten els famuliars

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid