Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
La CUP Reus aposta per presentar-se amb projecte propi a les eleccions municipals però amb acords concrets en clau republicana amb la resta de forces independentistes
16/07/2018 Política
La CUP Reus es presentarà sola a les següents eleccions municipals i amb Marta Llorens com a alcaldable. Aquesta és una de les principals conclusions de l’assemblea plenària que l’esquerra independentista de Reus va celebrar aquest dissabte.

“Ens presentarem com a CUP Reus perquè entenem que és la millor opció per a la ciutat. Durant tot aquest mandat hem reclamat que fa falta urgentment un projecte de ciutat davant d’un govern que es dedica a improvitzar. I nosaltres, com vam explicar recentment a la Conferència Municipalista, tenim un projecte integral, alternatiu i transformador que volem portar a la pràctica”, ha explicat el membre de l’assemblea Cristian Muñoz.

La formació anticapitalista entén que una possible llista unitària diluïria aquest projecte que suposa “una alternativa real per a Reus”. No obstant això, la CUP emplaça “a la resta de forces independentistes a treballar per tal de trobar punts concrets en comú per evitar una alcaldia del 155 i materialitzar la República des del municipalisme”, tal com ha explicat Anna Simó en representació de l’assemblea local.

Marta Llorens ha reiterat que la CUP “no té por de governar” i que té un “projecte de ciutat per fer República”. És per això que els cupaires “no donaran l’esquena a ningú” i seran “els primers a treballar els propers dies amb la resta de forces independentistes com fins ara per acords concrets que es portin a la pràctica per fer República des de Reus”.

Valora
Rànquings
  1. La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals
  2. S'ha acabat el crèdit
  3. La CUP impulsa una Proposta de Resolució conjunta per fer front a l’estratègia electoralista de Cs
  4. "Li demano a Puigdemont que no posi un peu al coll de qui està sent trepitjat"
  5. De governs efectius, investidures esguerrades i vots eixorcs
  6. Cim de les invisibilitzades en suport a la Tamara i l'Adri i Mallorca s'agermana a Cims per la Llibertat en solidaritat a Valtònyc
  7. Poble Lliure afirma que l’independentisme no té estratègia ni direcció política
  8. La CUP fa possible la modificació de la llei que permet les Iniciatives Legislatives Populars
  9. La Maternitat d’Elna
  10. Presentació de la sectorial d'Ensenyament: "La República comença a les aules"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid