Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
La CUP inicia la campanya ‘Horitzó República’ per presentar el seu full de ruta cap a la República

La formació presenta la campanya que es desenvoluparà durant la resta de l’estiu i tardor del 2018.

26/07/2018 Política
Avui 26 de juliol la CUP dóna el tret de sortida a la campanya ‘Horitzó República: construïm sobiranies des d’ara’, la qual pretén socialitzar un programa estratègic per avançar en la ruptura amb el Règim del 78.

El gran repte que afronta el moviment republicà actualment és la dinamització quotidiana d’estructures de mobilització popular a partir de programes polítics concrets, el bastiment d’espais sobirans dins i fóra del marc institucional existent, en definitiva, el desplegament i consolidació de noves materialitats que basteixin un bloc social capaç de consolidar el procés d’autodeterminació català.

Amb la voluntat d’ajudar a traçar aquest nou horitzó col·lectiu de construcció republicana, des de la CUP s'inicia una agenda de transformació social basada en el desenvolupament de processos col·lectius en clau constituent: una agenda de sobiranies que, complementada amb l’actuació de les institucions públiques, ha de permetre al poble català afrontar amb millors condicions el proper embat contra el règim del 78. Més concretament, presenta un conjunt de propostes encaminades a construir espais materials de sobirania popular ‘des de ja’, evidenciant la possibilitat i necessitat de desplegar pràctiques col·lectives en clau republicana i constituent. Aquestes propostes, que hem apostat pel procés sobiranista com una possibilitat d’emancipació i transformació radical, estan dirigides a ser desenvolupades tant des de dins com des de fora de les institucions (autonòmiques i municipals).

Per aquest motiu, la CUP presenta la campanya Horitzó República, que es desenvoluparà durant la resta de l’estiu i tardor del 2018. En ella es treballaran quinzenalment propostes per construir sobiranies i espais de contra-poder en diferents eixos a través d’actes arreu del territori: sobirania energètica, financera, productiva, popular, laboral, tecnològica, residencial, feminista, sanitària, educativa i alimentària.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid