Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Badalona demana la dimissió del regidor d’educació Jordi Subirana

Subirana menysprea el moviment educatiu de la ciutat, ataca a FAMPAS i menteix

11/07/2018 Educació
Dilluns a la tarda, el nou regidor d’educació del govern del PP de Badalona, Jordi Subirana, va deixar plantada la comissió de seguiment d’obres en equipaments educatius de la ciutat, que depèn del Consell Escolar Municipal i està conformada per tots els centres i AMPA amb reformes o noves construccions pendents.

Davant d’aquest flagrant menyspreu, el regidor s’ha fet ressò d’una piulada que atacava greument la Federació d’AMPAS de Badalona, afirmant que aquesta forma part de Guanyem Badalona en Comú. També ha mentit en afirmar que no coneixia la reunió agendada, mentre que l’anterior regidora ha confirmat públicament que fa dies li va fer el traspàs també de les reunions previstes, i els interessats li havien recordat la trobada d’ahir recentment per escrit.

La CUP Badalona exigeix la dimissió immediata del regidor Subirana, que en pocs dies al càrrec ja ha demostrat no estar a l’alçada de les seves funcions públiques, i que gira l’esquena a les entitats de Badalona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid