Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
eleccions municipals
La Crida per Lleida-CUP proposa un pacte post-electoral d'esquerres per capgirar el model de ciutat
14/07/2018 Política

La Crida per Lleida-CUP ha fet un acte polític on ha comunicat la seva voluntat de presentar-se a les eleccions del 2019 amb la mateixa fórmula que el 2015. Una candidatura municipalista de transformació que proposa, alhora, un pacte post-electoral d’esquerres per capgirar el model de ciutat.

Els exemples de Badalona o Sabadell, municipis que en les darreres municipals van donar un salt en la confecció de governs de coalició entre forces d’esquerres i republicanes, serveixen de guia per conèixer els passos que cal dur a terme per assolir un canvi tan necessari a Lleida.

Donades les sinèrgies i les dinàmiques pròpies de la nostra ciutat, cal fer una aposta valenta i decidida per articular una alternativa d’esquerres, que sumi la majoria de voluntats possibles. En aquest sentit, la Crida-CUP considera que hi ha una doble eina per assolir aquest objectiu. Primerament, visualitzar les diferents sensibilitats en candidatures d’esquerres i republicanes que concorrin de manera separada a les proposares municipals. I en segon lloc, que totes facin pública la seva voluntat de conformar un govern d’esquerres, amb un inequívoc compromís nacional i voluntat de transformació.

Concórrer separats a les municipals, per aglutinar les majors voluntats possibles, i cercar la unitat postelectoral per governar conjuntament.

És per això que estenem la mà a les forces republicanes i d’esquerres de la ciutat (ERC-Avancem i Comú de Lleida) i a tots els col·lectius i moviments socials que vulguin sumar-s’hi, per bastir els ponts que ens han de permetre capgirar, des de la diversitat, el model de ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid