Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internacionalització
La Crida per la Llibertat impulsa la campanya "Catalunya en groc"

L'objectiu de la campanya és explicar al turisme que Catalunya vesteix de groc: des dels llaços grocs que porta la gent a les solapes, fins als balcons i institucions que també llueixen el groc.

06/07/2018 Drets i Llibertats

Per portar-ho a terme, Crida per la Llibertat demana a les persones que accedeixin al seu web i es descarreguin les infografies que han realitzat, que van acompanyades d'un codi QR que guiarà a l'usuari pels "anhels del poble català", per la història del què ha passat a Catalunya darrerament i, també, "quin és el grau de repressió que estem patint.

D'aquesta manera, la gent imprimirà les infografies i les repartirà pels hotels, restaurants, botigues i altres establiments "per ajudar-nos a fer que la campanya sigui exitosa i que arribi a molta gent".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid