Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
L'Oficina d'Habitatge Popular de Gràcia intentarà aturar el desnonament d'un bloc sencer a la Vila de Gràcia
13/07/2018 Drets i Llibertats

Aquest divendres a les 8.30h, el col·lectiu L'Oficina d'Habitatge Popular de Gràcia ha convocat al veïnat per intentar aturar els desnonament  del bloc sencer al Carrer Salvador 16 al districte de Gràcia, on hi viuen 5 famílies amb 5 menors sense alternativa habitacional.

S'espera que la premsa pugui cobrir aquest episodi "de crisi habitacional i violació de drets flagrant, la mala praxi dels bancs i la incapacitat de les administracions públiques per resoldre aquestes situacions".

La propietat de l'edifici és el BBVA i ha rebutjat un accord amb l'Ajuntament per reallotjar les famílies. L'immoble porta okupat més de 5 anys i al llarg d'aquest temps han hagut de viure amb talls de subministraments i pors cícliques de possibles desallotjaments sense cap solució sobre la taula. Les persones que hi viuen no poden fer front al pagament d'un lloguer al mercat i l'okupació ha estat l'única sol·lució d'aquestes famílies per accedir a un habitatge.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid