Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Imputat per agressió sexual en una ONG un polític del PP balear condemnat per abusar de menors

L'ultracatòlic extinent d'alcalde de Ciutat de Mallorca amenaçava els joves amb informar a institucions penitenciàries en contra de la seva llibertat si no practicaven sexe amb ell. D'altra banda ahir es va saber que càrrecs propers al PSOE de la Junta de Andalucía es van gastar 15.000 euros en un prostíbul amb les targetes black de la formació d'aturats el dia que Griñán (PSOE) va canviar el seu govern.

10/07/2018 Política

El polític que va ser promesa del Partit Popular a Balears, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ciutat de Mallorca i regidor d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, torna a estar imputat per delictes sexuals. En aquesta ocasió, De Santos figura com investigat en una causa oberta al jutjat d'Instrucció número 42 de Madrid per haver utilitzat presumptament el seu lloc en una ONG per coaccionar presos en tercer grau i obligar-los a mantenir relacions sexuals sota l'amenaça d'informar en contra de la seva llibertat a Institucions Penitenciàries i que no tornessin a sortir.

Javier Rodrigo de Santos ja havia estat condemnat a dos anys de presó per gastar 50.000 euros amb la targeta oficial de l'Ajuntament de Palma en prostíbuls masculins, on contractava serveis sexuals i gastava en cocaïna importants sumes de diners. També va ser condemnat a 13 anys i mig de presó a l'Audiència de Palma per abusar sexualment de dos menors, amics dels seus fills. El Tribunal Suprem va rebaixar la condemna a cinc anys perquè va considerar provat, entre altres qüestions, que quan va abusar d'un menor de 14 anys aquest no es va oposar explícitament.

Rodrigo de Santos, casat i amb cinc fills, va traslladar a la política les seves extremistes posicions religioses i des de l'Ajuntament de Palma es va negar a celebrar matrimonis homosexuals. Fins que es va destapar la malversació de fons públics, Rodrigo de Santos estava cridat a les més altes responsabilitats en el Partit Popular de Balears. Amb l'escàndol va arribar la seva expulsió del partit i després els anys de presó.

D'altra banda ahir es va saber que càrrecs propers al PSOE de la Junta de Andalucía es van gastar 15.000 euros en un prostíbul amb les targetes black de la formació d'aturats el dia que Griñán (PSOE) va canviar el seu govern.

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  4. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  7. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  8. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
  9. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
  10. Independents Per Fornells escolleix els 4 primers candidats mitjançant el procés participatiu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid