Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
El senador Jon Iñarritu visita els presos polítics catalans a Lledoners

Després de la trobada amb Quim Torra, el senador d'EH Bildu acudirà aquest matí a la presó de Lledoners per reunir-se, amb els set presos polítics catalans empresonats en aquesta presó.

19/07/2018 Internacional
Després de la reunió oficial d'aquest dimecres amb el president Quim Torra en el Palau de la Generalitat, el senador d'EH Bildu Jon Iñarritu visitarà el centre penitenciari de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada, on romanen empresonats Oriol Junqueras, Raul Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Quim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Des de les 10:00 hores, Iñarritu conversarà conjuntament amb els presos polítics catalans i els traslladarà en persona la seva solidaritat i suport incondicional davant la injustícia que estan sofrint per part de l'Estat espanyol. Serà la primera visita d'un representant polític basc als presos independentistes des que van ingressar a la presó. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid