Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Idenficat el conductor kamikaze de Vic

Ahir un cotxe amb matrícula 3435FBD va entrar a la Plaça Major de Vic i va passar pel damunt de bona part del perímetre de creus.

23/07/2018 Drets i Llibertats

Dissabte, un grup de voluntaris va plantar 2.500 creus grogues a la plaça Major de Vic. Ahir un cotxe amb matrícula 3435FBD propietat de Miquel Lluch (segons algunes fonts seria militar espanyol) va entrar a gran velocitat a la plaça i va passar pel damunt de bona part del perímetre de creus posant en perill la vida dels vianants.

Alguns dels presents han pensat que l’acció era un atac gihadista com el perpetrat a Barcelona l’agost passat per un escamot liderat pel confident del CNI Aldelbaki Es Satty.

Aquest és el segon atac de la setmana perpetrat per un membre de les forces armades espanyoles. Dilluns passat el periodista Jordi Borràs va ser atacat per un membre de la policia nacional espanyola integrat dins la Brigada d'Informació acusada pels Mossos el 2014 d'alertar gihadistes investigats pels Mossos d'Esquadra.

Delicte d'odi i citació

L'alcaldessa de Vic. Anna Erra, ha explicat als mitjans que l’autor de l’atropellament de creus a la plaça Major podria tenir alguna alteriació psicològica. També que ahir diumenge el responsable de l'atac va ser localitzat per la policia local, que li va  lliurar la citació per presentar-se a declarar avui.

L'alcaldessa de Vic també ha declarat als mitjans que denunciarà l'agressor del cotxe per un delicte d'odi  i "conducció temerària." En unes declaracions recollides per Nació Digital, l'alcaldessa també ha desmentit que es tracti de la persona de qual "han circulat moltes fotografies durant aquesta tarda en què apareixia vinculat a una unitat militar espanyola."

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Alhora i la CUP
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid