Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Dues mil persones construiran a Igualada el llaç groc humà més gran

Amb l’objectiu de recaptar fons per als familiars dels presos polítics i exiliats catalans i reclamar la seva llibertat De dimecres a divendres, recollida anticipada dels packs de samarretes. Carles Puigdemont, Toni Albà, Valtonyc, Sala i Martín, Quim Masferrer, Empar Moliner, entre altres personalitats, han donat suport a la iniciativa

10/07/2018 Drets i Llibertats

Dues mil persones es trobaran aquest diumenge 15 de juliol a Igualada per construir el llaç groc humà més gran. Amb el lema “Revoltats”, els participants reclamaran, amb l’elaboració d’aquesta icònica imatge, l’alliberament fels presos polítics, el retorn dels exiliats i la defensa de les llibertats de Catalunya. Un cop tancades les inscripcions, els organitzadors -que van organitzar amb un gran èxit de participació i de repercussióinternacional l’estelada humana el 2013- destaquen, “una vegada més, la gran resposta dels catalans i catalanes, d’arreu, que vindran a Igualada per viure i protagonitzar una jornada familiar, festiva, participativa, plena d’emocions i sorpreses, però a la vegada, molt reivindicativa”. Els diners recaptats amb la venda dels packs de les samarretes i gorres amb què els participants dibuixaran el llaç groc humà es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos polítics i exiliats com a plataforma d’actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport i per defensar els drets civils i denunciar la vulneració que està portant a terme l’Estat Espanyol.

Aquest és el principal objectiu de la iniciativa “Revoltats”, amb la qual també es vol “mostrar al món que estem al costat dels presos i dels exiliats i que no paparem de lluitar pels nostres drets i llibertats com a poble, per mostrar al món que estem revoltats”, assenyalen els organitzadors.

L’organització no ha volgut desvelar detalls de la jornada de diumenge, en què es preveu la presència i participació de diverses personalitats i familiars dels presos polítics i exiliats, així com diverses sorpreses. Durant les darreres setmanes, diverses cares conegudes han donat el seu suport i s’han adherit a la iniciativa “Revoltats” a través de les xarxes. És el cas de l’escriptora Empar Moliner, del fotoperiodista Jordi Borràs, del músic Cesc Freixas, dels grups Elèctrica Dharma, Aspencat, Strombers, els Catarres; de Marcel Maure d’Òmnium, dels actors Quim Masferrer i Toni Albà, de l’economista Xavier Sala Martín, de Roger Español, ferit l’1-O, del músic exiliat Valtonyc, o del President Carles Puigdemont, entre altres.

Recollida anticipada dels packs de samarretes

Aquest dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 de juliol, de 7 a 9 del vespre, els organitzadors instal·laran una carpa a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada on es distribuiran els packs amb les 2 samarretes, dues gorres i les instruccions personalitzades per a la jornada de diumenge. Els organitzadors recomanen a totes les persones que, per proximitat a Igualada, puguin recollir el seu pack anticipadament, ho facin durant aquests tres dies. Els packs també es podran recollir el mateix diumenge 15 de juliol, prèviament a l’inici de la construcció del llaç groc.

 “No hi falteu, sou imprescindibles”

Els organitzadors remarquen que “per a l’èxit de la iniciativa, és fonamental que totes les persones inscrites vinguin diumenge, ja que s’ha fet un minuciós i acurat disseny dels diferents tapissos que es dibuixaran i, per tant, tots són imprescindibles”. En aquest sentit, demanen que si algú no pot assistir-hi, ho comuniqui a participants@revoltats.cat per tal de poder fer els canvis en el disseny. També destaquen, en aquestes instruccions que són personalitzades i que els participants han d’haver rebut, que “no podran canviar les samarretes ni les posicions a la plaça”.

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  4. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  7. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  8. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
  9. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
  10. Independents Per Fornells escolleix els 4 primers candidats mitjançant el procés participatiu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid