Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A vegades, als del PP, se'ls escapa la veritat
11/07/2018 Hemeroteca

Una de les poques anàlisis que comparteixen tots els candidats i candidates a presidir el PP espanyol, és que no tenen cap dubte de que el trasllat a presons catalanes dels presos polítics és una concessió de Pedro Sánchez a les formacions catalanes que li varen donar suport en la moció de censura. Segons el PP i segons els seus altaveus mediàtics, el trasllat a presons del Principat, és el «preu polític» que paga Sánchez per ser president de l'estat espanyol.

Fins ara ens havien dit que les detencions dels líders independentistes, el seu processament, el seu manteniment en presó, el patiment afegit de ser a presons llunyanes de casa... eren decisions purament tècniques, de jutges i fiscals i en que la política no hi jugava cap paper.

Ara els traeix el seu subconscient i en comptes de mantenir el discurs coherent amb el que havien dit fins ara, que seria que de la mateixa manera que, fins ara, es tractava de decisions purament tècniques i allunyades per complet de la política, 'polititzen' el seu discurs i la seva anàlisi dels fets... I per tant, reconeixen implícitament que, en realitat, tot obeeix a decisions polítiques.

Al cap i a la fi aquesta mena de primàries estranyes que fan a Can PP són una espècie de ruleta russa (Rússia havia d'aparèixer en l'Apunt d'avui) on guanya qui aconsegueixi fer més discursos i declaracions sense que se li escapi l'expressió 'presos polítics' per referir-se als presos polítics.

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  4. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  7. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  8. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
  9. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
  10. Independents Per Fornells escolleix els 4 primers candidats mitjançant el procés participatiu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid