Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
"La petjada militar a Barcelona" al nou numero de "Carrer"
18/07/2018 Comunicació

El número 149 de la revista "Carrer" de la FAVB analitza la presència militar a la ciutat des de diferents punts de vista: històric, econòmic, urbanístic o polític. Per a fer aquest dossier s'ha comptat amb la col·laboració del moviment pacifista de Barcelona i, en especial, del Centre Delàs d'Estudis per la Pau.

També trobareu cròniques sobre les depuracions de funcionaris municipals durant el franquisme, un balanç de l'Oficina de Transparència municipal o la posada al dia de les reivindicacions de les persones migrants a la nostra ciutat, entre molts d'altres temes.

Podeu consultar la revista en format digital o bé la trobareu durant els pròxims dies en paper als punts de distribució habituals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid