Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cooperativisme
Trobada de cooperatives i entitats de l’economia social i solidària a Vic
13/06/2018 Economia

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, conjuntament amb la XESS Manlleu i Comunitzant Osona, convoquen aquest dissabte dia 16 de juny una trobada de cooperatives i entitats de l’economia social i solidària del territori. Ho fan amb l’objectiu de posar-les en contacte i començar a parlar de la possibilitat de treballar en xarxa i estudiar la possibilitat de construir un projecte col·lectiu que enforteixi les diferents iniciatives i alhora l’economia social i solidària en el territori. La trobada és oberta especialment a iniciatives d’Osona i el Lluçanès, però també de comarques properes com el Ripollès o la Garrotxa.

La convocatòria és dissabte dia 16 a les 11 del matí al centre cívic Can Pau Raba de Vic (c. Raval Cortines, 24). Primer es farà una sessió informal conjunta entre totes les cooperatives i entitats participants, que parlaran de com ho veuen tot plegat. Després, Ivan Miró, sociòleg i cooperativista de La Ciutat Invisible, farà una xerrada sobre «Ecosistemes cooperatius locals», on aquest expert en economia social i solidària explicarà experiències ja existents en altres territoris. La jornada es tancarà amb un vermut que s’oferirà a totes les persones assistents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid