Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#eduquemenllibertat
Somescola se suma a la manifestació unitària en suport dels docents de l’escola catalana
07/06/2018 Educació

La plataforma Somescola, formada per més de 50 entitats cíviques i culturals de tot l’àmbit educatiu, fa una crida a participar aquest diumenge a la manifestació unitària en suport dels docents i professionals del sistema educatiu català. Aquest acte vol denunciar la campanya judicial i mediàtica que s’està duent a terme contra els professionals del sistema educatiu. Durant els darrers mesos, casos com el de l’institut El Palau de Sant Andreu de la Barca o el dels centres educatius de la Seu d’Urgell, han evidenciat una clara voluntat de criminalitzar el professorat i de treure un benefici partidista i mediàtic d’aquesta situació. Des de Somescola es consideren inadmissibles tant aquesta instrumentalització del sistema educatiu amb finalitats polítiques com la judicialització de la feina de més de 500 docents i altres professionals. És per això que la plataforma fa una crida a la mobilització, per tal de posar en valor la tasca educativa desenvolupada pels docents i preservar l’escola catalana com un espai de convivència i cohesió, basada en els principis democràtics i de pluralitat ideològica.

La manifestació, encapçalada pel lema «Deixeu l’educació en pau. Volem educar en llibertat», començarà a les 12 h a la Plaça Universitat de Barcelona i anirà fins al Passeig Lluís Companys. Al final de la marxa se celebrarà un acte presentat per Lídia Coll en què es farà una lectura del posicionament conjunt de les diferents entitats convocants i del manifest de les famílies de l’IES El Palau. L’acte culminarà amb l’actuació musical de Quim Vila.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid