Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Mobilització a Vic en suport a Càrnies en lluita
14/06/2018 Laboral

Aquest dissabte a les 18, tindrà lloc a Vic una manifestació en suport a Càrnies en lluita que sortirà des de la plaça de l'estació  i recorrerà els carrers de la capital osonenca fins la plaça major, on hi haurà parlaments. A les 19h s'iniciarà una marxa lenta de cotxes fins a Santa Eugènia.

Cap les a les 21h, obrirà portes un concert al costat de l'escorxador Le Porc Gourmet, al camp del Bulló. A les 22h obrirà la nit el grup de rap Resiliència, Txarango actuarà a les 23:20, just després del parlament que realitzaran les treballadores de l'escorxador i membres de càrnies en lluita. Tancaran la nit Tremendu i Pd Ratlles, que acabarà pels volts de les 04h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid