Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
Manifestació multitudinària a Iruñea en suport amb els joves d'Altsasu

Banderes de diferents parts de l'Estat espanyol compartien paisatge amb ikurriñas i banderes de Nafarroa. Molts catalans  han assistit a la mobilització amb samarretes grogues i estelades per mostrar la seva solidaritat.

17/06/2018 Internacional

Aquest dissabte, la solidaritat amb els joves de Altsasu condemnats a penes d'entre dues i 13 anys de presó per l'Audiència Nacional espanyola ha desbordat els carrers de Iruñea, en la manifestació més multitudinària que es recorda a la capital navarresa. «Altsasukoak askatu» i «això no és justícia» han estat els lemes més corejats durant la jornada.

Els familiars consideren desproporcionades les condemnes quan, a més, la sentència va desestimar el delicte de terrorisme. I reclamen l'acostament dels joves a la presó d'Iruñea. Cal recordar que la Fiscalia de l'Audiència Nacional ha recorregut la sentència perquè sí que hi veu delicte de terrorisme.

A la manifestació, ha participat el govern de Nafarroa, i polítics de les formacions EH Bildu i Geroa Bai.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Fora fatxes del Fossar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid