Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Les Terres de l'Ebre amb Altsasu

Concentració de suport amb les jóvens repressaliades d'Altsasu i les seues famílies que tindrà lloc el pròxim divendres 15 de juny, a les 20h, a la plaça de l'Angel de Tortosa.

13/06/2018 Drets i Llibertats
El Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebrejuntament a nombroses entitats del teixit associatiu, social, sindical  i polític de les Terres de l'Ebre han convocat a la ciutadania ebrenca a la  concentració de suport amb les jóvens repressaliades d'Altsasu i les seues famílies que tindrà lloc el pròxim divendres  15 de juny, a les 20h, a la plaça de l'Angel de Tortosa, sota el lema "Des de les Terres de l'Ebre amb Altsasu". Així com també a participar a la manifestació del dissabte 16 de juny a Iruña, convocada pel grup de suport i l'associació de familiars d'Altsasu, per a la qual organitzem un autobús.

Les entitats convocants són: Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de lE'bre i ANC Ebre, AMI, Casal Popular Panxampla, CCOO Ebre, CDR Terres de l'Ebre, CGT Terres de l'Ebre, Colectivo Feminista Chalar Dur, Comissió per la Retirada dels símbols franquistes de Tortosa, CUP Ebre, Esquerra Republicana de Catalunya, F de Figa, IAC Terres de l'Ebre, Iaios i iaies per la llibertat i els drets humans de Tortosa, Junts per Catalunya, Llibertes, Movem Tortosa, MUCE Terres de l'Ebre, Òmnium Terres de l'Ebre, PDCAT, Podem Tortosa, SEPC Tortosa, UGT Ebre i la Xarxa Antirepressió de Familiars de Detingudes.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid