Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH-Girona-Salt farà un acció i un acte en record del "company Jordi de Cornellà, víctima de terrorisme d’estat!"

Demà a les 10:30h als Jutjats de Girona situats al costat de Correus, "perquè no són suïcidis, són assassinats!"

18/06/2018 Drets i Llibertats

En aquest acte explicaran perquè "han arribat a la conclusió que aquest estat espanyol corrupte i els seus poders, entre ells el judicial, és el responsable de crims com el que es va cometre la setmana passada contra el company JORDI DE CORNELLÀ. Farem una acció en record a la seva memòria i de solidaritat amb totes les persones que viuen situacions similars i contra els criminals que trepitgen els Drets més bàsics com el Dret a l'Habitatge. En aquest cas contra BLACKSTONE, el fons voltor que va promoure el desnonament del Jordi de Cornellà i la seva parella".

Es comptarà amb el testimoni d'una parella de Caldes de Malavella, la Sònia i el David, que tenen dos fills menors, a qui la Policia Local va anar a casa seva el passat dimecres amb una ordre de desnonament del Jutjat de 1ª Instància núm. 3 de Santa Coloma de Farners prevista per a dos dies després, o sigui pel divendres dia 15 de juny, sense que haguessin rebut cap altre avís anterior de desnonament. Van patir un autèntic xoc emocional, un trasbals enorme! El desnonament es va aturar només temporalment si el jutjat segueix incomplint la llei europea de protecció dels consumidors.

La plataforma considera que la mort de Jordi no ha estat un fet aïllat, ben al contrari, "estem davant d’una EMERGÈNCIA VIVENCIAL de centenars de milers de persones i famílies que ja no poden més i que no saben com defensar-se, davant d’uns poders públics que apliquen TERRORISME D’ESTAT A TRAVÉS DE DESNONAMENTS", remarca la PAH.

Puntualitzen, "els desnonaments atempten contra els DRETS HUMANS i contra LES ACTUALS LLEIS. Durant la roda de premsa i acció us explicarem, per exemple, com s’ho fan LA MAJORIA DE JUTGES/SES DE COMARQUES GIRONINES per prevaricar i promoure desnonaments il·legals".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid