Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
STOP al feixisme
La mobilització antifeixista a l'edifici històric aconsegueix la suspensió de l'acte de SCC
07/06/2018 Drets i Llibertats

Sota la pancarta amb lema "Fora els feixistes de la universitat", centenars de persones han protestat aquesta tarda a l'edifici històric la Universiat de Barcelona (UB) fins aconseguir la suspensió d'un acte de Societat Civil Catalana (SCC) sobre Miguel de Cervantes. L'acte s'havia de realitzar a l'Aula Magna del centre universitari.

Cal recordar que membres de la comunitat universitària de la UB s'havien oposat a l'acte impulsant un manifest sota el títol "Aturem Societat Civil Catalana" amb la recollida de milers de signatures i d'altra banda,  organitzacions de l'Esquerra Indepentista del Barcelonès havien fet una crida a la mobilització en contra de l'acte. Al final, la direcció de la UB ha hagut de suspendre'l, ja que ha apuntat que no podia garantir la seguretat. Tot i així, cal dir que s'han viscut moments de tensió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid