Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicats
La Intersindical - CSC es reforça per ser l'eina al món laboral per construir la República

Demana la derogació de la reforma laboral, la recuperació dels drets laborals i socials, desenvolupament de polítiques reals d'igualtat i garantir el sistema de pensions.

30/06/2018 Laboral
Aquest matí s'ha dut a terme el VI Congrés Nacional, l'esdeveniment congressual del sindicat ha tingut, com a principals objectius, el debat de l'afiliació en relació a l'estratègia a seguir amb l'objectiu d'assolir la República Catalana i la renovació del secretariat nacional del sindicat per encapçalar el projecte sindical i republicà des dels centres de treball.

Durant el Congrés s'ha presentat el balanç del darrer mandat, destacant com a elements principals d'aquest període el compromís del sindicat en el procés i en la construcció de la República amb la participació en els diferents espais socials que va culminar amb el referèndum de l'1 d'octubre i la vaga general que la Intersindical - CSC va convocar el passat 8 de novembre. Com a conseqüència d'aquest paper central del sindicat durant aquest darrer mandat el nombre d'afiliats i afiliades ha crescut en un 30% en els darrers mesos.

El Secretariat Nacional pel període 2018 - 2022 estarà encapçalat per Carles Sastre, com a secretari general i Sergi Perelló com a portaveu del sindicat fins a composar un equip de quinze persones (sis dones i nou homes) que assumeixen el compromís d'executar la ponència que s'ha aprovat durant el Congrés. La ponència se centra, per una banda, en la necessitat d'estructurar i organitzar el sindicat com a l'eina principal de construcció de la República, conjuntament amb altres agents socials i, per altra banda impulsar des dels centres de treball, a través de les futures eleccions de 2019, candidatures i representació sindical nacional.

El Congrés ha aprovat dues resolucions, la primera per donar suport a les persones empresonades i exiliades per part de l'estat espanyol i rebutjar la repressió que aquestes persones i les seves famílies pateixen, rebutjant qualsevol intercanvi entre presos i exiliats per retorn a l'autonomisme. La segona de les resolucions demana la derogació de la reforma laboral, la recuperació dels drets laborals i socials, desenvolupament de polítiques reals d'igualtat i garantir el sistema de pensions.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid