Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La CUP Capgirem Barcelona: "Cal aturar els preus als especuladors, el 30% lloguer assequible en els nous habitatges cal aplicar-lo des de bon inici"

Presenta una proposició d'urgència a la comissió d'avui d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat per parar els peus als especuladors

18/06/2018 Drets i Llibertats
La CUP Capgirem Barcelona La CUP Capgirem Barcelona
En motiu de les pressions d’ERC i el PSC, la CUP Capgirem Barcelona ha presentat la proposició per regular les llicències d’obres per tal que el 30% dels habitatges que posin al mercat les constructores siguin de lloguer social, s’ha vist substancialment modificada al no incloure aquesta condició des del moment en que s’aprova el tràmit d’inici, és a dir avui. Això vol dir, que des d’avui i fins l’aprovació final els promotors i constructors poden entrar llicències sense haver de dedicar el 30% de les obres al lloguer assequible.

La CUP Capgirem Barcelona vol alertar que la no inclusió d’aquesta moratòria obre la porta a tot tipus d’efectes no desitjats en la lògica de moviments de capital i especulatius, i és per aquest motiu que ha decidit presentar una proposició d’urgència a la Comissió d’Urbanisme, Ecologia i Mobilitat, per tal que en cas d’aprovar-se destinar el 30% del nou lloguer a habitatge social, sigui efectiva la moratòria que determinats grups han volgut retirar, seguint el mandat dels interessos del capital.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid