Antipatriarcal
El Col·lectiu feminista de l’Alt Urgell rebutgja la Trobada d'Empresaris del Pirineu

El Col·lectiu s'ha sumat la denuncia pública contra la Trobada d’empresaris del Pirineu i han fet una crida a participar de la mobilització del CDR Alt Urgell el proper divendres 15 de juny a les 18.00 a la font del passeig de la Seu d’Urgell.

13/06/2018 Gènere
El Col·lectiu feminista de l?Alt Urgell rebutgja la Trobada d'Empresaris del Pirineu El Col·lectiu feminista de l?Alt Urgell rebutgja la Trobada d'Empresaris del Pirineu

El Col·lectiu feminista de l’Alt Urgell han fet públic el seu rebuig a la Trobada d’empresaris del Pirineu que tindrà lloc els propers dies 14-15 de juny a la Seu d’Urgell, com a nucli de propaganda, difusió i enaltiment del discurs imperant del sistema econòmic capitalista.

Un reflex de l’esmentat sistema al qual també volen cridar l’atenció i denunciar,  "l’escassa presència a la Trobada de dones ponents com a especialistes i expertes en l’economia i en el món empresarial. D’entre els 23 ponents i autoritats, tan sols hi participen dues dones; i tan sols ostenten una ràtio equivalent als homes en la tasca de presentadores de l’esdeveniment. I si disposéssim del detall d’informació quant al número de dones desenvolupant les tasques d’hostesses i secretàries, de ben segur que l’elevat percentatge d’aquelles seria indignant i propi al què ens vol acostumar aquest sistema".