Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"El canvi de color al govern espanyol podria ser una molt bona notícia per a Catalunya, si el PSOE fos veritablement un partit d’esquerres"
Dones i gais per fer el de sempre
15/06/2018 Hemeroteca
Nerea Rodríguez. Foto: El Món Nerea Rodríguez. Foto: El Món

Josep Borrell parlava de desinfectar Catalunya; Màxim Huerta va escriure “putos independentistas”, i Grande-Marlaska és qui va enviar a judici els autors d'una caricatura dels Prínceps d'Astúries a la portada de la revista "El Jueves" i també qui va empresonar dues vegades Arnaldo Otegi. Menys se n’ha parlat de la nova ministra d’Agricultura, que és qui va avalar el projecte Castor, i del cap de gabinet de Pedro Sánchez, que va ser assessor del popular Xavier García-Albiol. I tot ells formen part del nou Executiu espanyol. 

El canvi de color al govern espanyol podria ser una molt bona notícia per a Catalunya, si el PSOE fos veritablement un partit d’esquerres. És cert que l’Executiu que ha format Pedro Sánchez vol donar -com a mínim formalment- la imatge de progressista. Però ja ho ha dit aquest divendres el president Carles Puigdemont, “els discursos no fan política”, alhora que avisava que el nou govern espanyol “ha generat expectatives per sobre de les seves possibilitats”.

Pedro Sánchez i el socialisme espanyol tenien una fantàstica oportunitat per demostrar la voluntat real de diàleg amb Catalunya. I no només de paraula, com fins ara. L’elecció dels ministres determina el rumb que prendrà el nou govern de l’Estat. “Pels seus fets els coneixereu”. I, no ens enganyem, ja els coneixem.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid